MENU
22. November 2017

Nyt forum – mange dagsordener

LEGO på vej ud af bæredygtighedsdilemma

28. februar 2016 Erhvervsfilosofi.dk # 3, 2016, årgang 2, Interview, NGO, Offentlig, Samfundsetik

Troels Lund Poulsen: Stærkere politisk fokus på samfundsanvar

Interview: Regeringen har erstattet de tidligere råd for henholdsvis virksomhedernes samfundsansvar og socialøkonomiske virksomheder med et såkaldt Dialogforum for Samfundsansvar og Vækst. Regeringen slår dermed to meget forskellige diskurser sammen. Det nye dialogforrum skal ifølge regeringen få samfundsansvar og vækst til at gå hånd i hånd –  både lokalt og globalt. Erhvervsfilosofi.dk har talt med erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen, hvordan det er muligt, og hvad intentionerne er. Troels Lund Poulsen vil blandt andet give det nye dialogforum mere politisk fokus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *