[dropcap]D[/dropcap]irektør i Dansk Industri, Thomas Bustrup, fortæller i dette videointerview med Erhvervsfilosofi.dk om korruption som en stor udfordring for investeringer i udviklingslande samt om hvordan investeringer og bæredygtighed kan følges ad.

Fredag d. 18. marts besøgte Erhvervsfilosofi.dk Dansk Industris konference ”The Business of Development”. Formålet med den ambitiøse konference, der blev åbnet af Hendes Kongelige Højhed kronprinsesse Mary og  havde blandt andet udenrigsminister Kristian Jensen på talerstolen, var at debattere innovative forretningsmodeller, der kan skabe social og økonomisk værdi for udviklingslande og for virksomheder. Konferencekonklusionerne skal blandt andet indgå i formuleringen af den danske regerings nye strategi for udviklingspolitikken.

 

Skriv et svar