MENU
25. June 2018

Den kyniske miljøfornuft

Udviklingen af bæredygtige byer er centralt for kilmamål

20. marts 2016 Corporate, Erhvervsfilosofi.dk # 4, 2016, årgang 2, Interview, NGO, Omstilling, Samfundsetik

Korruption er største udfordring for investeringer i udviklingslandene

Direktør i Dansk Industri, Thomas Bustrup, fortæller i dette videointerview med Erhvervsfilosofi.dk om korruption som en stor udfordring for investeringer i udviklingslande samt om hvordan investeringer og bæredygtighed kan følges ad.

Fredag d. 18. marts besøgte Erhvervsfilosofi.dk Dansk Industris konference ”The Business of Development”. Formålet med den ambitiøse konference, der blev åbnet af Hendes Kongelige Højhed kronprinsesse Mary og  havde blandt andet udenrigsminister Kristian Jensen på talerstolen, var at debattere innovative forretningsmodeller, der kan skabe social og økonomisk værdi for udviklingslande og for virksomheder. Konferencekonklusionerne skal blandt andet indgå i formuleringen af den danske regerings nye strategi for udviklingspolitikken.

 

For at læse artiklen skal du logge ind eller oprette dig!

Kontakt os på 60216085 for et BUSINESS abonnement.

eller

INTRO

   

Tags: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *