(Pressemeddelelse, maj 2017) Publikationen Erhvervsfilosofi.dk lægges pr. 1. maj sammen med Økonomisk Ugebrev Ledelse (tidligere Nyhedsbrev for Bestyrelser), der fremover kommer til at hedde ”Økonomisk Ugebrev Ledelse – Om bestyrelsesarbejde, strategi og samfundsansvar.”

Med overtagelsen vil Økonomisk Ugebrev Ledelse markant opgradere den redaktionelle dækning på de fokusområder, som Erhvervsfilosofi.dk har dyrket. Nemlig samfundsansvar, erhvervslivets grønne og digitale omstilling og erhvervsfilosofiske problemstillinger, der vil blive dækket i en særskilt sektion i hver udgave.

Erhvervsfilosofi.dk´s stifter og redaktør Joachim Kattrup ansættes som redaktør for Økonomisk Ugebrev Ledelse. Erhvervsfilosofi.dk har siden opstarten i 2015 været et nyt friskt pust til erhvervsjournalistikken med uafhængig dækning af dansk erhvervslivs samfundsansvarlige agenda om bl.a. CSR, ansvarlige investeringer, ledelsesetik og grøn omstilling.

Økonomiske Ugebrev Ledelse har i næsten ti år fokuseret på nye tendenser i bestyrelsesarbejdet og ledelsens rolle i de vigtigste erhvervsbegivenheder. Økonomisk Ugebrev Ledelse er den førende publikation om praktisk bestyrelsesarbejde og læses af toppen af dansk erhvervsliv.

”Med overtagelsen af Erhvervsfilosofi.dk styrker vi Økonomiske Ugebrev Ledelse markant på den stadig videre agenda om samfundsansvar, den meningsfulde virksomhed og ansvarligt ejerskab, som mange ledelser i Danmark søger dybdegående perspektiv på,” siger Økonomisk Ugebrevs chefredaktør Morten W. Langer, der oplyser, at Erik Alhøj fra Engagement Internationalt løbende beskriver især internationale tendenser inden for dette område.

Erhvervsfilosofi har på få år formået at tiltrække en stor del af de toneangivende virksomheder og organisationer på den samfundsansvarlige agenda. Abonnenter på både Økonomisk Ugebrev Ledelse og Erhvervsfilosofi.dk fortsætter på samme vilkår, men nu med styrket og relanceret indhold under kategorierne ’bestyrelse’, ’strategi’, ’samfundsansvar’ og ’erhvervsfilosofi.’

”Jeg er glad for at have indgået en aftale med Økonomisk Ugebrev og til at fortsætte det redaktionelle arbejde på et medie, der er uafhængigt, seriøst og respekteret. Abonnementer på Erhvervsfilosofi.dk får med aftalen nu en bredere redaktionel vifte af kvalitetsjournalistik end tidligere,” siger Joachim Kattrup.

Om Økonomisk Ugebrev Ledelse

Økonomisk Ugebrev Ledelse er landets ældste og mest læste publikation om praktisk bestyrelsesarbejde, ledelse og strategi for toppen af dansk erhvervsliv. Ugebrevet anses for at være mere troværdigt end de øvrige erhvervsmedier. Hensigten er at inspirere erhvervsledere til at blive bedre bestyrelsesmedlemmer, herunder at give inspiration til de funktioner, som rådgiver virksomhedens ledelse om nye tendenser. Økonomisk Ugebrev Ledelse giver hurtigt overblik og går bag om ledelsens rolle i de vigtigste erhvervsbegivenheder.

Kontakt

Joachim Kattrup
60216085
jka@ugebrev.dk

Morten W. Langer
26703956
mwl@ugebrev.dk


Hvad betyder det for betalende abonnenter

Alle med betalt abonnement på Erhvervsfilosofi.dk vil på samme vilkår som hidtil aftalt modtage Økonomisk Ugebrev Ledelse hver anden fredag. Økonomisk Ugebrev Ledelse udkommer i alt 22 gange om året. Udgivelsen relanceres under kategorierne ’bestyrelse’, ’strategi’, ’samfundsansvar’ og ’erhvervsfilosofi’.

Fortsat adgang via www.erhvervsfilosofi.dk
Artikler vil blive tilgængeligt gjort i ugen efter udgivelsen på websiden www.erhvervsfilosofi.dk, hvorfor der fortsat vil være adgang for betalende abonnementer via denne platform.

Fortsat adgang via IP-adresse
Betalende abonnenter med IP-løsning vil fortsat kunne tilgår www.erhvervsfilosofi.dk uden betalingsvæg, og nu med fornyet og styrket indhold.

Hvad betyder det for modtagere af Erhvervsfilosofi.dk´s nyhedsbrev
Erhvervsfilosofi.dk´ nyhedsbrevmodtagere vil fremadrettet modtage nyhedsbrev fra Økonomisk Ugebrev Ledelse (flashnews). Ønsker man ikke længere at modtage nyhedsbrevet kan det frameldes i mailen, når den modtages.

Betalinger og fakturering
Betalingsaftaler og administration i den forbindelse varetages fremadrettet af Økonomisk Ugebrev A/S uden ændringer for betalende abonnenter.

Kontakt og spørgsmål
Har du spørgsmål til ovennævnte bedes du fremadrettet kontakte: Økonomisk Ugebrev A/S, Pilestræde 34, 4. sal, 1147 KBH K, 70 23 40 10, kontakt@ugebrev.dk

Skriv et svar