1024Erhvervsfilosofi_bomærke_lyseblå-blåAktuelle job:

Erhvervsjournalist søges (Freelance)

Erhvervsfilosofi.dk søger erhvervsjournalist, der på fast freelanceaftale kan levere stærke analytiske og kritiske erhvervshistorier om ansvarlige investeringer, digital omstilling, ledelseetik og samfundsansvar. Erhvervsfilosofi.dk´ ambition er at belyse erhvervslivet gennem læsevenlige analyser og konkrete relevante historier, som viser principielle udfordringer og stiller grundlæggende spørgsmål til erhvervslivet som domæne i samfundsudviklingen.

Under overskrifterne Ansvar, Omstilling, Etik og Impact bestræber vi os ”erhvervsfilosofisk” på at behandle temaer i relation til virksomhedernes sociale ansvar, etik, og omstilling i forhold bl.a. digitale, økonomiske og bæredygtige rationaler samt at stille skarpt på begrebers brug og betydning i forhold til ledelse og gængse værdiopfattelser.

Som du måske fornemmer er vores ambitioner høje og derfor skal dine også være det. Du skal være i stand til at levere artikler – uden slinger i valsen – som bygger på kombinationen af dine egne idéer og vores redaktionelle koncept og fokus. Om du er en garvet erfaren erhvervsjournalist, akademiker, helt ny i faget eller noget helt tredje spiller ikke den afgørende rolle. Derimod er det essentielt, at du er indstillet på at skabe din egen journalistiske stemme og være med til at gøre erhvervsfilsofi.dk til et kvalitetsmedie for kritisk tænkende læsere i erhvervsliv og dets omegn.

Erhvervsfilosofi.dk er i etableringsfasen, hvorfor vi står midt i en meget interessant tid. Vi håber derfor også, at du vil deltage aktivt i det månedlige redaktionsmøde og evt. andre udviklingsprojekter, som vi forventer at sætte i søen i de kommende måneder.

Erhvervsfilosofi.dk er et uafhængigt erhvervsmedie med fokus på refleksion, kvalitet og analyse. Vi er uafhængige af erhvervs- eller kommercielle interesser, politiske partier og bestemte interesseorganisationer. Vi søger åbenhed omkring vores processer og virke, og opfordrer samarbejdspartnere til det samme. Erhvervsfilosofi.dk har modtaget mediestøtte fra Kulturstyrelsens innovationspulje.

Er du interesseret skal du gøre følgende:

  • Send en kort præcis ansøgning
  • Vis eksempler på din kunnen
  • Mød frem til en dialog

Joachim Kattrup
Redaktør og adm. dir.
60216085
jk@erhvervsfilosofi.dk