Du kan indgå partnerskab med Erhvervsfilosofi.dk på følgende måder:

 

Informationspartner: Analyser relateret til eller inspireret af ”Det Erhvervsfilosofiske Indeks”, hvor partneren leverer yderligere information eller data og Erhvervsfilosofi.dk producerer indhold. Partneren fremgår som ”Informationspartner.” Det kommercielle formål er at eksponere partnerens data og vidensniveau.

Associeret Partner: Virksomheden indgår som partner i en periode eller på temaer, hvor indholdet temamæssigt matcher partnerens interessesfære. Partneren indgår i den redaktionelle idé-udvikling, men der fastholdes et armslængdeprincip. Partneren fremgår som ”Informationspartner.” Det kommercielle formål er at eksponere partnerens interessefærde.

Business Partner: Virksomheden indgår som konkret partner på et særligt tema, hvor indholdet konkret relaterer sig til partnerens interesse. Partneren fremgår som ”temaet er støttet af XX.” Temaet vil fremgå som en ”særudgivelse i samarbejde med XX”, fremstå differentieret og partneren indgår i indholdsudviklingen. Temaet indgå ikke i den vanlige redaktionsplan. Det kommercielle formål er at eksponere partneren.

 

Kontakt for mere information:
Joachim Kattrup
60216085